Contact

Welkom op de contactpagina van Beautysalon Naturel

Uiteraard staat uw Schoonheidsspecialist altijd klaar voor vragen van onze klanten en open voor samenwerking in geheel Nederland. Mailt u ons voor dit soort onderwerpen en dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op.

Openingstijden:
Maandag:                Gesloten
Dinsdag:                  08:30 -18:30uur
Woensdag:               Gesloten
Donderdag:              08:30-18:30
Vrijdag:                    08:30-18:30uur
Weekend:                 Gesloten

Stuur uw e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wegens toenemende drukte kan het zijn dat er een wachtlijst word gehanteerd.

Let op! Afzeggingen of uw afspraak verzetten graag z.s.m. melden bij de salon.
Mocht u uw afspraak niet na kunnen komen willen wij u verzoeken dit zo spoedig mogelijk door te geven.
Annuleren kunt u doen middels de afspraakbevestiging die u heeft ontvangen bij het boeken van uw afspraak, hierin staat een linkje waarmee u zelf de afspraak kunt annuleren. Een nieuwe afspraak of andere tijd/data reserveren kunt u heel gemakkelijk online regelen via onze agenda.
Mocht u uw afspraak niet minimaal 48 uur van te voren geannuleerd hebben, worden de kosten van de door u gereserveerde tijd in rekening gebracht. 50% + €4,95 administratie kosten.

Beautysalon Naturel

Contactpersoon: Renske Meijer

Lepelaar 139 
7943 SR MEPPEL

telefoon: 0522 85 32 70 (bij geen gehoor gelieve een voicemail achter te laten)
 

Alleen contant betalen
Er is geen pin aanwezig

 

 

 

Bron: Google Maps

Beautysalon Naturel
Lepelaar 139 
7943 SR MEPPEL

Bereikbaarheid met de fiets: 
Neem de fietstunnel vanaf de stad en volg het fietspad langs de Hoogeveensche vaart. Voorbij 2 stoplichten (Mc Donalds en Isala Meppel) fietst u richting de dierenkliniek, deze bevindt zich ook aan de Lepelaar (Dierenartsenpraktijk Zuid-West Drenthe -Lepelaar 70) 
Op Lepelaar 139 vind u Beautysalon Naturel, bij de lavendelblauwe voordeur mag u aanbellen.

Bereikbaarheid met de auto: 
Vanaf de stad rijd u de Bekinkbaan op en volgt deze weg voorbij 2 stoplichten, alsmaar rechtdoor, waarna u het ziekenhuis heeft gepasseerd gaat u links op de rotonde (tankstation TinQ zit op de rechterhoek) en vervolgens direct weer links. U bevind zich dan direct op de Lepelaar en het eerste blok huizen aan de rechterkant vind u nummer 139 met de lavendelblauwe voordeur. U kunt parkeren voor de deur of anders op meerdere andere plaatsen in de straat, deze zones zijn allemaal GRATIS!