LOOK GOOD - FEEL BETTER

Zo simpel kan het zijn. Goed in je vel zitten is soms best een moeilijk streven. Bewezen is dat iemand die zichzelf goed verzorgd zich ook beter én mooier voelt. Je lijf is je tempel dus wees er zuinig op en zowel binnen als buiten vraagt dit aandacht. In de look good map van deze website heeft u kunnen lezen over een groot assortiment van beauty behandelingen voor uw buitenkant. 
Op deze pagina gaan we dieper in op de mogelijkheden tot het “goedvoelen” van binnen. Een mooi uiterlijk werkt hier natuurlijk aan mee maar een balans tussen deze twee geven een doorslaggevend resultaat. 
Omdat de natuur mooi is en al vele malen heeft bewezen ons meer te kunnen bieden dan alleen een frisse neus. In de salon werk ik daarom met een gespecialiseerde lijn die ik zelf door de jaren heen heb samengesteld, gebaseerd op natuurlijke producten en werkstoffen. Onder andere op basis van groene thee, azuleen, honing, aloë vera, ginseng, kruidenconcentraten en andere weldoeners uit de natuur. De cosmetische producten zijn heerlijk van geur en substantie, weldadig voor elke huid en niet onbelangrijk, ook voor de hypersensitieve, donkere en getinte huid toepasbaar! Wat de klachten of wensen van je huid ook zijn voor elk type is er een geschikte en bovendien betaalbare crème te vinden. Omdat ik zelf deze producten heb samengesteld werk ik met diverse merken en heb ik geen vaste lijn in het assortiment. Alleen de beste selectie van diverse productlijnen zijn bij Beautysalon Naturel te koop.

Hiernaast adviseer ik op het gebied van de innerlijke wellness een tal van producten maar vooral leefstijlen die kunnen worden ingezet bij allerlei klachten of streven op het gebeid van afslanken, ontgiften en voeding. Na een opleiding tot natuurvoedingsdeskundige heb ik deze aanvulling op het gebied van de innerlijke mens toegevoegd als mooie aanvulling in de beautysalon.

Waar moet u dan aan denken

Diverse programma’s die eenvoudig zijn te combineren met een druk bestaan. Zo is er een 9 dagen programma die is toegespitst op het grondig reinigen van uw volledige systeem. Elke dag neemt u hooggeconcentreerde hoeveelheden pure Aloë vera gels met daarnaast eiwitten, kruidenpreparaten etc. Deze combinatie geeft het volledige lijf een gezonde overdosis aan alles wat goed is om uw darmen te reinigen en deze vrij te maken van vervuiling die iedereen in dergelijke mate met zich meedraagt. Deze vervuiling is te wijten aan het gebruik van suikers, vetten, E-nummers en andere gifstoffen, niet alleen uit voeding, waar je vandaag de dag niet meer aan kunt ontkomen. 
Het mooie van deze methode ontgiften is dat wat je doel ook mag zijn ieder systeem uniek is en de eindresultaten hierdoor dus ook heel variabel zijn. Maar altijd naar tevredenheid. 
Het meest genoemde na deze 9 dagen is dat men het fijn vind dat je na 9dagen weer een nieuwe weg kan inslaan betreft eten en bewuste keuzes maken. Een fijne start om het roer om te gooien. 
Veelal komen mensen ongeveer 2x per jaar terug voor een kuurtje. Vooral voor of na de zomervakantie en na de feestdagen in januari. Ook word het vaak ingezet ter voorbereiding op een bruiloft, feestje of na een zwangerschap of lang ziekte bed waarin bijvoorbeeld veel antibiotica of medicijnen zijn voorgeschreven. 
Daarnaast zijn er ook afslankprogramma’s, vitamine supplementen, verzorgings producten zoals haar verzorging, fluoridevrije tandpasta en schoonmaakartikelen op milieuvriendelijke basis te verkrijgen.

Wat er zoal aan verschil word opgemerkt na deze omschakeling zijn zeer uiteenlopend zoals: 
- zachter/ sterker haar     - afname suiker en zout behoefte   - rustige darmen 
- sterke gezonde nagels   - betere nachtrust                         - minder gasvorming 
- zuivere huid                  - minder transpireren                    - betere stoelgang 
- betere sportprestaties   - fitter en energieker ontwaken       - betere weerstand

Ik adviseer u als u interesse heeft om een vrijblijvend en gratis adviesgesprek te boeken via onze online agenda.
Klik hiervoor op Boek Afspraak-gratis consult


No- Nonsense 

Bij Beautysalon Naturel hanteren we een no-nonsense mentaliteit, dus geen hoge prijzen of de bijbehorende aansmeertechnieken. Down to earth en naturel passen helemaal in het concept wat ik graag doorvoer in alles. 

 

 

YOU ARE WHAT BEAUTIFUL IS

Renske Meijer