Gezicht

Regen, zon, en emoties … dagelijks heeft ons gezicht behoorlijk wat te verduren en worden we er elke dag weer mee geconfronteerd in de badkamerspiegel.
Kraaienpootjes, rimpels op ons voorhoofd en droge lippen. Het is een behoorlijk werk jezelf tevreden te houden en het ‘ideale uiterlijk’ te krijgen of onderhouden. De mens is altijd bezig geweest met het schoonheidsideaal. Al vanaf de oudheid, kijkt de mens naar de vorm van het gezicht en krijgt ‘de mooie mens’ meer aandacht. Maar mooi zijn is héél subjectief, een mening, denk aan de Mona Lisa of catwalkmodellen.

Voor elke huid en huidtype hebben wij behandelingen op maat. Een grote diversiteit aan producten en kennis geven uw huid wat hij nodig heeft. Geen enkele huid is het zelfde dus voor ieder een passend advies en behandelplan. Hieronder worden nog twee specifiekere doelgroepen toegelicht.

De donkere en getinte huid
De donkere huid verschilt in vele opzichten van de blanke huid. Zo heeft de donkere huid een dikkere hoornlaag en een hogere talg productie, dit voor betere bescherming bij sterke zon en hoge temperaturen. Daarnaast heeft de huid grovere poriën, om meer te transpireren in een warme omgeving.
Echter heeft een donkere huid in het Europese klimaat vaker last van deze factoren. De huid transpireert onvoldoende en maakt veel talg aan, hierdoor verstoppen de poriën en wordt de kans op acne groter. Tegelijkertijd verliest de huid vocht door de te droge lucht door bijvoorbeeld de centrale verwarming, koude temperatuur etc. De PH waarden van de huid zijn uit balans. Dit zijn de voornaamste redenen dat verzorgingsproducten voor de blanke huid in de meeste gevallen niet dezelfde uitwerking zullen hebben.

De mannenhuid
De huid van de man verschilt nogal met de huid van een vrouw. Zo is de mannenhuid 24% dikker dan de vrouwenhuid, heeft de huid grovere poriën en meer talgproductie, en wordt de huid van de man sneller onzuiver.
Daarnaast scheren mannen hun gezichtsbeharing af. Door dit vele scheren, wordt de huid gevoelig en onrustig. Vaak met het gevolg dat die huid rode vlekken en beschadigingen vertoont. Met de producten van Beautysalon Naturel, worden dit soort ongemakken tegen gegaan en wordt de huid op een verantwoorde manier verzorgd.

Deze producten ruiken heerlijk, maar niet naar bloemetjes uiteraard!
De productlijn van Beautysalon Naturel is speciaal ontwikkeld voor de man met een mannelijke aangename geur. Verzorgende bestanddelen zorgen er voor dat de huid gladder en zachter aanvoelt, eventuele schaafwondjes of irritaties van het scheren worden sneller hersteld. Deze producten bevatten o.a. groene thee, rijstekiemolie, calendula, karitéboter en kamille.
De tint van de huid, symmetrie en de verzorging van de huid doen meer dan de zogenaamde ´gulden snede´.

Komt u snel zelf het verschil ervaren met de producten van Beautysalon Naturel.
Deze bevatten de beste ingrediënten en grondstoffen uit de natuur. Heerlijke kruiden en kostbare oliën uit bloemen, noten en vruchten om uw huid de behandeling te geven die het nodig heeft!

Laat uw huid analyseren door uw schoonheidsspecialist en bepalen hoe deze verzorgd moet worden.
Kijkt u bij de behandelingen hoe u uw gezicht wilt laten verwennen!