Brazilian Wax

De ‘Brazilian Wax’ is een zeer populaire behandeling met een mooi resultaat. Deze trend is ontstaan in de 80ies en houd in dat alle haren in de gehele schaamstreek op een veilige en huidvriendelijke manier worden verwijderd.

Er zijn veel redenen om de ontharingsbehandeling, ‘Brazilian Wax’ te overwegen. Denkt u dan aan een vakantie, een dagje naar de sauna, irritaties of ingegroeide haren na het scheren. Echter is de meest voorkomende reden simpelweg omdat het mooier en hygiënischer gevonden wordt… 

Twijfelt u nog? Begint u dan eerst met bijvoorbeeld de ‘Bikini Wax’. Tijdens de behandeling kunt u ook altijd aangeven tot waar u het haar weg wilt hebben. Zo kunt u eerst eens meemaken hoe het gaat en steeds een stapje verder gaan.

Uw 1ste keer?
Natuurlijk! Iedereen die deze behandeling voor het eerst laat doen, is een tikkeltje nerveus. Maar voor de behandelaar is dit een veel uitgevoerde behandeling. Er is uiteraard wat extra tijd ingepland om u even te laten wennen aan deze niet alledaagse behandeling en er is altijd een handdoekje aanwezig op de momenten dat u daar behoefte aan hebt.

Uw specialist zal u zo goed mogelijk gerust stellen en voor u het weet zijn alle ontsierende haren weg en heeft u een geweldig resultaat! Veel klanten hebben een rampscenario in hun hoofd wat betreft het waxen. Maar het is niet voor niets dat klanten na 6 weken getrouw weer terug komen voor de vervolgbehandeling.

De Behandeling
Bij deze behandeling wordt de gepaste hygiëne nageleefd, zowel door behandelaar als door de klant. In de salon kunt u voor aanvang van de behandeling nog even gebruik maken van washandjes, intieme waszeep en verfrisdoekjes.

Door middel van een speciale harstechniek en een speciale wax kan er op een veilige en huidvriendelijke manier worden gewaxt. Voor het beste resultaat van de Brazialian Wax moet de behandeling om de 5 à 7 weken herhaald worden. Op deze manier went de huid aan de behandeling en komen de haren minder snel en dunner terug.

'Brazilian Wax' - vorm: streepje - Bikinilijn, venusheuvel, schaamlippen, perineum, onderkant billen en bilnaad
'Triangle Wax' - vorm: driehoekje - Bikinilijn, venusheuvel, schaamlippen, perineum, onderkant billen en bilnaad
'Hollywood Wax' - alle haren weg - Bikinilijn, venusheuvel, schaamlippen, perineum, onderkant billen en bilnaad
'Bikiniwax' - Venusheuvel en liezen/bikinilijn

€41,50
€41,50
€41,50
€32,- 

Let Op! / Voer deze behandeling niet zelf thuis uit! 

Uw benen of bovenlip harsen met strips van de drogist is natuurlijk goed te doen als u daar dapper genoeg voor bent! Toch is het zeker niet verstandig om een Brazillian Wax zelf uit te voeren!!!! Laat dit over aan uw specialist!