Bodyscrub


Voor een zacht en vernieuwd velletje...

Exfoliëren, beter bekend onder de noemer 'Scrubben', is een eeuwenoude schoonheidsbehandeling, die in het oude Egypte al gebruikt werd door farao Cleopatra.

In het algemeen wordt met exfoliëren een proces bedoeld waarbij dode huidcellen van het huidoppervlakte worden verwijderd. Dit kan met allerlei technieken en producten worden gedaan. Het resultaat van scrubben is een zachtere en gladdere huid die frisser oogt. Ook wordt de doorbloeding en het celvernieuwingsproces van de huid gestimuleerd. De huid krijgt namelijk een flinke zuurstofbooster, doordat alle dode huidcellen van de huid worden verwijderd.

Een heerlijke verwenbehandeling voor uw huid, ontspanning en welbehagen voor de geest!

De behandeling
Uw huid wordt gescrubt met een zachte scrubcrème op basis van groene thee en abrikoos korrels. De crème geurt heerlijk door o.a. de kamille en is verzachtend voor uw huid door de soja- en calendula olie.
Na afloop worden er warme kompresdoeken gebruikt en volgt er een lichte massage met een verstevigende lichaamsfluïde op basis van algen en jeneverbes. Deze worden in de geneeskunde ook veel gebruikt voor exceem, cellulite en psoriasis.

Bodyscrub
Bodyscrub Exclusive met een verstevigende lichaamspakking  

€39,-
€85,-