Pakking


Verstevigende Japanse lichaamspakking

Dit is een heerlijk verfrissende behandeling voor de huid, waarbij het lichaam volledig wordt bedekt met een speciale pakking op basis van Japanse groene thee.
De Japanse lichaamspakking is een moment van totale ontspanning, toch zit er meer achter deze behandeling. Deze pakking wordt bijvoorbeeld ook gebruikt ter bestrijding van cellulite, als ondersteuning bij afslanken en werkt ontgiftend en ontslakkend doordat het afvalstoffen afvoert. De pakking is bovendien rijk aan anti-oxidanten. Deze ruimen de vrije radicalen op en beschermen de huid tegen schadelijke invloeden. Die zelfde anti-oxidanten gaan het verouderingsproces tegen en bevrijden de huid van afvalstoffen waardoor de huid een enorme oppepper krijgt, de zuurstoftoevoer vergemakkelijkt en de celregeneratie wordt gestimuleerd.

De behandeling
Bij de verstevigende Japanse lichaamspakking wordt uw huid van te voren behandeld met warme doeken. U krijgt een speciaal voor de behandeling bestemd, papieren broekje van uw salon, waarna het lichaam volledig bedekt word met de pakking. Tenslotte word het lichaam afgedekt met handdoeken, een thermodeken en eventueel een verwarmingselementen bij de voeten. Met sfeerverlichting en prettige achtergrondmuziek word de klant nu 20min volledig met rust gelaten. In deze tijd, kunt even helemaal tot rust komen en kan de pakking zijn werking doen. Na de behandeling ziet de huid er gezonder uit en voelt de huid heerlijk fris.

Voor een optimaal resultaat word er geadviseerd om voor de pakking een totale bodyscrub te ondergaan en ondersteunend Japanse Thee te drinken. Meer informatie hierover? Vraag gerust uw specialist.

Pakking op basis van zuivere Japanse groene thee
Pakking arrangement inclusief bodyscrub  

€62,- 
€85,-