LOOK GOOD - FEEL BETTER

Zo simpel kan het zijn. Goed in je vel zitten is soms best een moeilijk streven. Bewezen is dat iemand die zichzelf goed verzorgd zich ook beter én mooier voelt. Je lijf is je tempel dus wees er zuinig op en zowel binnen als buiten vraagt dit aandacht. Onder deze knop kun je alles vinden over het verzorgen van de buitenkant. Van gezichtsbehandelingen tot waxen en make-up.

Waarom Naturel? 
Omdat de natuur mooi is en al vele malen heeft bewezen ons meer te kunnen bieden dan alleen een frisse neus. In de salon werk ik daarom met een gespecialiseerde lijn die ik zelf door de jaren heen heb samengesteld, gebaseerd op natuurlijke producten. Alle behandelingen zij zeer geschikt voor de sensitieve huid omdat alle producten vrij van chemische en kunstmatige toevoegingen zijn. Onder andere op basis van groene thee, azuleen, honing, aloë vera en andere weldoeners uit de natuur. De producten zijn heerlijk van geur en substantie, weldadig voor elke huid en niet onbelangrijk, ook voor de donkere en getinte huid toepasbaar!

Wat hebben we in huis? 
U komt bij ons voor de ontspanning, dus bij Beautysalon Naturel vind u alleen het beste van het beste! 
U ligt bij ons dan ook in een behandelstoel van topkwaliteit met luxe anatomische kussen. De lucht is gezuiverd, toepassingen van aromatherapie zijn dagelijkse routine en de behandelkamer is schoon en voorzien van alle comfort voor klant en evt. koffiehoekje voor wachtende klant of als u iemand meebrengt.

No- Nonsense 
Bij Beautysalon Naturel hanteren we een no-nonsense mentaliteit, dus geen hoge prijzen, té dure creme’s of de bijbehorende aansmeertechnieken. Down to earth en naturel passen helemaal in het concept wat ik graag doorvoer in alles. 

Kijkt u voor de diverse behandelingen onder lichaamgezichtharsen en Brazilian Wax
Boek nu direct in onze agenda, ga hiervoor naar de knop Boek Afspraak.
Komt u er niet uit? Belt u dan gewoon even ik sta klaar om uw vragen te beantwoorden! 
YOU ARE WHAT BEAUTIFUL IS

Renske Meijer